BejelentésBékéscsabai BDSK férfi kézilabda csapat
BDSK

MENÜ


Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek


Szavazás


LinkekA Békéscsabai BDSK 1996-ban alakult férfi kézilabda szakosztálya jelenleg az NB II dél-keleti csoportjában szerepel. Az amatőr csapat tagjai mind lelkes fiatalok, akik csupán a választott sportág szeretete miatt hetente több alkalommal járnak le kemény edzésekre és játsszák a hétvégi mérkőzéseket. A 23 év átlagéletkorú felnőtt csapat szakmai munkáját Sajtos István és Latorcai Gergely edzők irányítják.

A szakvezetés rövid távú célja, hogy a rendelkezésre álló játékosállománnyal és az utánpótlás-csapatokból feljövő fiatal tehetségekkel az NB II élmezőnyébe tartozó stabil csapatot alakítson ki. Hosszú távú cél pedig a nemzeti bajnokság magasabb osztályában való szereplés ismételt elérése.

Az alapokat a színvonalas utánpótlás-nevelés jelenti. A szakosztály fiataljai jelenleg is kitűnő eredményekkel büszkélkedhetnek. A serdülő korosztályúak az Országos Serdülő Bajnokságban (OSB) az első osztályú klubok utánpótlás-csapataival mérik össze erejüket sikeresen.
Egy kiváló szakember, Perényi László testnevelő tanár foglalkozik az utánpótlással, melynek legfőbb bázisát a Belvárosi Általános Iskola és Gimnázium adja. Az iskola diákjai az előző években Diákolimpián a 4. korcsoportban több száz csapat közül országos 3. helyezést értek el.
Ifjúsági csapatunk 2007/2008 -as szezonban az Országos Ifjúsági Kupában a 8 közé jutásért harcol NB I -es csapatok társaságában.
Az utánpótlás legfiatalabb játékosai az Erzsébethelyi Általános Iskolában ismerkednek a kézilabdázás szépségeivel. Ezekkel a gyerekekkel Latorcai Gergely és Sajtos István kezdte meg a munkát 2007 -ben.

Amint azt a szűkös anyagi lehetőségek ellenére elért eredmények is bizonyítják, jól képzett és hozzáértő szakemberek végzik a munkát, egy kicsivel több támogatás pedig nagyobb célok megvalósítását is elérhető közelségbe hozná. Külön köszönet illeti a szülőket segítségükért, valamint Békéscsaba város önkormányzatát az anyagi támogatásért.
A szakosztály e-mail címe: bcsabai.ferfikezi@gmail.com

Békéscsabai BDSK Kézilabda szakosztály számlaszáma: 11733003-20115601

Kérjül támogasson minket adója 1% -val. Köszönjük!

Adószám: 19062279-1-04Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!